2009. december 27., vasárnap

2009 záróakkordjaként a 2010-rõl

Szervusztok!
Bár hanyagoltam kisé az oldalt, azért mint egy kis évvégi lezárást, írok néhány sort.... zeneileg és nemcsak, egy sikeres évet zártam, zártunk!
Nemzenei életemre büszke vagyok, egyre büszkébb! :) Családom szép és jó! Réka okos és gyönyörű, meglep néha a gyermeki tiszta eszmefuttatásaival, Ákos meg egy utolérhetetlen kistörpe ki rímekbe szedett hanglejtéseivel adja tudtomra tetszését és nemtetszését. Azt hiszem mindkét gyerekben fellelhetõ a zenei véna, a ritmusérzék, igy feladatommá válik és zenész keresztszülök feladatává, eme csirák feltörekvését rögmentessé tenni :)
Elménkben megálmodott családi fészek építéséhez közelebb kerültünk, persze még alapokban, de már a realitásba is kivetíthetõ törekvéseink megvannak.


Zenei megélésem 2009-ben érdekes volt, Orpheusz szemszögből is elindult a gépezet és persze nagy tervek elébe nézünk, először is befejezzük januárban a lemezt, lesznek változások a hangszerelésben is és nem utolsó sorban -a napokban értesítettek, hogy körvolalazódik több Erdélyi nagyvárosbani zenélés, melyet már régóta szerettem volna... Vásárhely, Kolozsvár s talán Szatmárnémeti is belefér, majd a bánáti és a Pannon síkság -tér és zenei- hódítása vár a csapatra.
Saját útjaim tovább bontogatom, Fodor János barátommal tervezgetünk több gitárestét saját dalainkból álló repertoárral, a blues es az indiai zenei világ találkozása olyan dalokban, melyet keveset vagy soha nem hallott még a nagyérdemű...
Szalai Attila barátom javaslatára pedig egy Cseh Tamás estet szerveznénk néhány városombeli zenésszel... "Cseh Tamás-Cseh Tamásról"
Ami az idei évről átcsúszik 2010-re, mentségül annyit, hogy jobb lessz! :)

B.U.É.K. Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: