2012. május 16., szerda

GarzoNap 25.

      Péter lecsukta a laptopját és azon gondolkodott, hogy mivel ünnepelje meg a havi zárása befejezését. A hétvége csak erről szólt és most hogy letudta a könyvelést levette a polcról a tavaly Tunéziából hozott vízipipát. Ezidáig kétszer sikerült kipróbálni de nem igazán emlékszik még mindig a tunéziai kávézók illatára. Végül is az első az a házavató volt ősszel, a második meg a szülinapján tavasszal és elég nagy rumlit csaptak a haverokkal, hogy a füstölés bármennyi apró foszlánya is megmaradjon. Zsú mérgesen legyintett feléje. Mint egy éve szakosodott belgyógyász már belefáradt Péter hóbortjának tiltakozásába.
-remélem kimész a kertbe -szól haragosan rá
Péter fütyülve vette ki a fiókból a szenet és a dohányt, majd a bárszekrénybõl kiemelt egy üveg behütött Chardonnayt meg egy poharat és mintha táncra szeretné kérni Zsút, tánclépésekben kikerülve a csodálkozó asszonyt kioldalolt a nappali üvegajtaján a késő délutánba öltözött kertbe.
      Eszébe jutott, hogy felhívja... -hadd hozza el Marcit is a gyerekekhez, rég nem találkoztak és rájuk fér egy kis kiruccanás a városból.
A telefon másodszor is négyet kicsengett majd a robot hangjára szakította a vonalat... -furcsa -gondolta és meggyújtotta a szenet a pipa tetején.

Nincsenek megjegyzések: