2012. május 14., hétfő

GarzoNap 23.

     A Polski zaja betöltötte az utasteret de ez teljesen észrevétlen maradt számára... lefoglalták a gondolatok, az elmúlt napok történései. Még egy kicsit felfoghatatlan, hihetetlen számára az ami történt.
Marci beszökkent az autóba majd újabb lendületet vett a Polski.
A szürke felhõzetbõl szemerkélő eső és a leszorult pára uralta a várost.
-Lemegyünk Péterékhez egy kicsit -szólt a visszapillantóban keresve Marci tekintetét. Gondolta, hogy csak Péterrel és Zsúval ossza meg a történteket.... tanácsot kér, mert õk is jól ismerték Jocót...
A peremváros szakadozni kezdett majd lassan kiértek a nyugati terelőútra mely hosszú kígyóként kanyargott a völgy ölén és veszett bele a dombok sorjázásába.
Bekapcsolta a rádiót és a helyi adó surrogása majd a lassan letisztult adás édeskés dallamot nyögött a levegőbe.
     A hírtelen megszakadt jazz kissé magához térítette, majd egy gépies női hang folytatta az éteri sugárzást... 

"... -kedves hallgatóinkkal közöljük, hogy szakadozni kezd a felhőzet, így délutánra huszonkét fokra lehet számítani és kellemes napsütésre. Az éjszaka ismét visszahűl a levegő. Ugyanakkor közöljük a közlekedésrendészettõl kapott hír kapcsán, hogy a várost a nyugat felõl elhagyó autósoknak javasoljuk, hogy Mogyódnál térjenek le az E23-as közútra Tartód fele, mivel SzentImre határánál történ autóbaleset miatt a rendõri helyszínelés torlódást okozott. Egy ellenkező sávba átsodródó kamion ütközött egy szürke, BMW típusú személygépkocsival..."

Nincsenek megjegyzések: