2012. április 20., péntek

GarzoNap 20.

... remegett a toll a kezében a fehérre meszelt dolgozószoba hatalmas asztala fölött. Nem tudta hogyan kezdjen neki a soroknak, egyáltalán mit is írjon.... de már nem bírja tovább... látnia kell őket... mindkettőjüket.
A felesége elutazott négy napra szakmai konferenciára a fõvárosba. Hál Istennek, hogy elment -gondolta és még mindig nem tudott semmi értelmeset kitalálni, hogy mit írhatna. Ezt a módszert kell választania, mert nincs meg a telefonszáma... de ha meglenne is... mit mondana? Inkább szemtől szembe szeretne a szavak embere lenni.
Megvan.... holnap leutazik a városba és beteszi a postaládába... igen, ezaz... hogy felkészülhessen õ is meg neki is maradna ideje a találkozás megszervezésére... hogy hol és hogyan? -majd ott kitalálja és kész.
... letépte felét az ívpapírnak.... -ez így is elég lesz, de mi a francot.... mit írjak, hogy elfogadjon.... még ennek a fele is elég lesz  -majd ismét felezte a papírt.... A rejtett hangfalakból Paco de Lucia flamencoja pörgött mely betöltötte a hatalmas lakást. Eldöntötte végre, hogy egyszerű lesz, semmi nyálasat nem ír, mert nem értékelné majd... csak egyszerűen az igazat fogja leírni és kész ...

"... szeretnék találkozni Marcival...  és Veled is..."

Nincsenek megjegyzések: